Låt oss göra något riktigt bra tillsammans

Ansiktet bakom Danida Partner

Daniel Dahlström

Under mina år som säljare har jag träffat tusentals människor i olika länder och något jag lärt mig är vikten av goda kundkontakter. Att bygga upp ett förtroende för varandra leder till en givande relation som underlättar och effektiviserar samarbetet. Jag vill att kunden ska kontakta mig, för den vet att jag sätter mig in i deras situation och löser problemet.


Min känsla för att leda och engagera har jag på senare tid fått möjlighet att använda som ambassadör för LunchIn här i Kalmar där jag byggt upp ett brett nätverk. Jag trivs som fisken i vattnet när jag står på en mässa eller i ett annat event där jag får möta nya människor och höra om deras utmaningar och möta deras behov.


Med rötter i Dalarna är jag nu bosatt på Öland, lagom lantligt, lagom nära till Kalmar och resten av världen.

Förtroende och givande samarbeten ger goda resultat.

Danida Partner

Samarbete – Förtroende – Resultat

Min passion är samarbeten. Att bygga relationer som varar länge. För det krävs förtroende. Kundens förtroende och förtroende från olika samarbetspartners. Det ger ett gott resultat!

När jag summerat mina erfarenheter som försäljare under de senaste 20 åren inser jag att det som varit en röd tråd och första prioritet för mig är att bygga en bra relation med kunden. 

Det är enkelt

Tillsammans pratar vi igenom era mål och behov. Därefter sätter vi samman en aktivitetsplan och ett upplägg som passar oss båda. Tillsammans arbetar vi sen för att nå målen, steg för steg. 

Danida Partner